5MOT.

Wil je je IT-kennis verbreden zonder frustratie of tijdverlies? Ontdek dan het laagdrempelige microlearning systeem 5MOT van Justspark. Met 5MOT, wat staat voor 5 Minutes Of Online Training, kun je snel en eenvoudig kennis opdoen over IT, ICT en security onderwerpen, inclusief certificering. Elke les wordt gepresenteerd in een korte video van slechts 5 minuten, waardoor leren net zo toegankelijk is als het leren van een nieuwe taal op Duolingo.

Het 5MOT Microlearning Systeem van Justspark.

Het trainingsportaal omvat Microsoft 365 trainingen, die variëren van basisvaardigheden tot geavanceerde toepassingen in Word, Excel, PowerPpoint, Power Automate, Azure en SharePoint. Hiermee kunnen medewerkers hun IT-vaardigheden uitbreiden en hun horizon verbreden.

5MOT door Justspark
Microsoft 365 Trainingen voor IT-Verrijking.

Daarnaast biedt 5MOT ook trainingen in veiligheid en beveiliging, waaronder AVG-wetgeving, cyber security en DIEV 3.0. Medewerkers kunnen certificaten behalen na het voltooien van e-learning cursussen, wat niet alleen hun kennis vergroot, maar ook hun persoonlijke ontwikkeling ondersteunt.

Veiligheid en Certificering: Een Beloning voor Kennis.

Wat 5MOT echt onderscheidt, is de beschikbaarheid op telefoon, tablet en desktop, waardoor leren altijd en overal mogelijk is. Korte online trainingen voorkomen concentratieverlies en dragen bij aan betrokkenheid bij de onderwerpen. Dit versterkt de prestaties van jouw organisatie.

Altijd en Overal Beschikbare Trainingen.

Klaar om vandaag nog te beginnen met 5MOT voor jouw organisatie? Justspark biedt meer dan 500 up-to-date online video’s in zowel Nederlands als Engels, waardoor je de kennis van je medewerkers kunt verbreden en aanpassen aan de behoeften van je organisatie. Neem contact op of plan een demo om een kijkje te nemen in het systeem en ontdek de mogelijkheden voor jouw team.