ICT Werkplekbeheer.

Justspark kan uw organisatie en/of ICT-team ondersteunen bij het optimaliseren van werkplekbeheer. Dit kan ter ondersteuning zijn aan uw huidige ICT-afdeling bij drukte of afwezigheid, of wanneer bepaalde expertise benodigd is.

Binnen uw organisatie zijn er meerdere werkplekken? Wij kunnen al uw werkplekken beheren, ongeacht of het laptops, tablets, vaste PC’s of cloudwerkplekken zijn. Justspark kan u en uw medewerkers ontzorgen op IT-gebied, zodat uw medewerkers zich op hun werk kunnen richten en niet bezig zijn met allerlei IT-randzaken. Door pro-actief beheer kunnen wij ervoor zorgen dat problemen worden voorkomen en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Het is aan ons de taak om te zorgen dat uw systemen altijd up-to-date zijn en voorzien zijn van de laatste (beveiligings-)updates om zo ook uw security te kunnen waarborgen.

Servicedesk.

Mochten er toch incidenten optreden waar uw ICT-afdeling op dat moment geen tijd voor heeft of mocht er behoefte zijn aan een bepaalde expertise dan kunt u altijd rekenen op onze servicedesk medewerkers. Met meer dan 70 IT-specialisten verdeeld over Nederland, Aruba en Curaçao staan zij uw organisatie te woord voor het eventueel verder oplossen van uw probleem. Omdat wij ook specialisten lokaal op Curaçao hebben zitten kunnen zij indien noodzakelijk ook bij u op locatie komen.

Inrichten van de ideale (slimme) werkplek.

Binnen jouw organisatie is de kans groot dat er verschillende soorten werkplekken zijn, variërend van vaste werkstations tot flexplekken en thuiswerkplekken, afhankelijk van de behoeften van de werknemers. Bij het inrichten van deze werkplekken is het essentieel om duurzame investeringen te doen die aansluiten bij de specifieke gebruikersbehoeften. We werken graag samen met jou om de juiste oplossing te vinden. Dit kan variëren van laptops, tablets, randapparatuur en vaste werkstations tot online werkplekken in de cloud.

Met ons ICT werkplekbeheer zorgen we ervoor dat alle werkplekken altijd up-to-date zijn, waardoor jouw medewerkers effectief en efficiënt kunnen blijven werken, ongeacht hun locatie of het type werkplek dat ze gebruiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.

ICT werkplekbeheer uitbesteden.

Bij het beheer van werkplekken heb je de keuze om dit intern te doen of uit te besteden aan een externe partij. Vaak blijkt dat het inrichten van toekomstbestendige werkplekken meer tijd vergt dan aanvankelijk gedacht. Zelfs voor startende ondernemingen of kleinere MKB-bedrijven kan het uitbesteden van ICT-infrastructuur een aantrekkelijke optie zijn. Door je ICT werkplekbeheer uit te besteden, ben je verzekerd van een goede en veilige uitvoering, vaak tegen lagere kosten. Bovendien ontvang je altijd de nieuwste updates en profiteer je, indien nodig, van 24/7 monitoring.

Met Justspark heb je controle over je systeembeheer, netwerkbeheer en/of serverbeheer in combinatie met efficiënt werkplekbeheer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen bij het optimaliseren van je werkplekbeheer.

Hybride werkplekken voor optimaal werkcomfort.

Hybride werken is in veel organisaties de nieuwe norm geworden. Dit betekent dat werknemers zowel op kantoor als thuis toegang moeten hebben tot het bedrijfsnetwerk, zowel fysiek als via de cloud. Als bedrijf is het essentieel dat je hierop bent ingericht, zodat medewerkers de benodigde flexibiliteit hebben. Dit omvat het creëren van een efficiënte thuiswerkplek en een aangepaste kantooromgeving. Door dit optimaal in te richten, verlaag je de opstarttijd voor werknemers en verbeter je hun algehele werkcomfort.

Het is belangrijk om te begrijpen welke behoeften er spelen binnen de organisatie. Niet elk scherm is geschikt voor elke toepassing, en niet elke laptop kan alle taken aan. Door deze behoeften te inventariseren, kunnen wij advies geven over ideale hybride werkplekken die passen binnen jouw budget. Bij Justspark streven we ernaar om de werkomgeving van jouw team optimaal in te richten, zodat zij productiever en comfortabeler kunnen werken, waar ze ook zijn.

Ondersteunend of aanvullend werkplekbeheer.

Justspark is jouw betrouwbare partner voor werkplekbeheer. Of je nu bestaande werkplekken wilt uitbreiden, capaciteit wilt vergroten of volledig nieuwe werkplekken vanaf nul wilt opzetten, wij staan voor je klaar. Werkplekbeheer kan afzonderlijk worden aangevraagd om kosten te besparen en ervoor te zorgen dat systemen altijd up-to-date zijn. Daarnaast kan het dienen als aanvulling op bestaande diensten.

Wij begrijpen exact welke hardware en software jouw organisatie nodig heeft en zorgen ervoor dat deze optimaal presteren en blijven functioneren. Met onze ervaring in het inrichten en beheren van werkplekken voor diverse organisaties, garanderen we de juiste werkplekken voor jouw medewerkers. Met ons proactieve beheer kun je vertrouwen op de expertise van ons team bestaande uit meer dan 70 IT-specialisten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over allerlei IT-gerelateerde zaken en kun je je focussen op je kernactiviteiten.

Zelf beheren van je werkplek lastig of tijdrovend?

Bij de start van een bedrijf is het opzetten van een werkplek doorgaans eenvoudig. Naarmate de onderneming groeit, neemt de complexiteit echter toe. Elke werkplek brengt zijn eigen unieke uitdagingen met zich mee. Laptop of desktop? Welke specificaties zijn vereist? Hoeveel schermen zijn nodig? Is een vaste werkplek passend, of juist een flexplek? Op een gegeven moment bereik je een punt waarop het zelf regelen van deze zaken, of het toewijzen van deze taken aan een collega, niet langer efficiënt is. Dit is het moment waarop het verstandig is om een professional in te schakelen.

Een toegewijde ICT’er of traditionele systeembeheerder is niet altijd, zeker niet in de beginfase, kosteneffectief. Het inschakelen van externe hulp is vaak een voordeligere en verstandigere optie. Justspark biedt ondersteuning, aanvulling of volledig beheer van A tot Z. Door te vertrouwen op onze expertise kun jij je focussen op waar je goed in bent, terwijl wij zorgen dat jouw IT-gerelateerde zaken optimaal verlopen.

Vandaag nog aan de slag met het optimaliseren van werkplekken.

Wil jij stappen maken in het toekomstbestendig maken van jouw werkplekken? Dan is Justspark de partij die jou hierbij gaat helpen. Wij inventariseren de behoefte, luisteren naar de wensen en bieden oplossingen die aansluiten op jouw budget.