Online werkplekken.

Overal, altijd en veilig werken in uw eigen omgeving  is geen utopie meer. Justspark heeft hiervoor een online werkplek oplossing ontworpen voor het Caribisch gebied! Uw data staat veilig in ons datacenter en verlaat nooit zonder uw medeweten het Caribisch gebied.

Uniek aan onze oplossing is, dat de we de kosten door middel van een gedeeld platform ook nog eens zeer beheersbaar hebben kunnen houden. Investeren in eigen hardware en de bijbehorende risico’s is niet meer noodzakelijk. Justspark zorgt dat uw data altijd online blijft, conform de hoogste beveiligingsstandaarden. 

Doordat we deze online werkplekken aanbieden aan meerdere organisaties, kunt u als afnemer genieten van deze schaalvoordelen. Justspark hanteert een model waarbij u een vast bedrag per werkplek betaalt, zonder verborgen of bijkomende kosten. Uw organisatie weet dus precies wat de maandelijkse kosten voor uw online werkplekken zijn. De werkplekken kunnen iedere maand worden opgeschaald of afgeschaald en zijn maandelijks opzegbaar. 

Netwerkbeheer door Justspark

De belangrijkste voordelen van de Online Werkplek

Altijd & overal veilig kunnen werken

Op ieder gewenst device met internettoegang (ook de hotspot van een telefoon) heeft u altijd en overal toegang tot de eigen werkomgeving. Als gebruiker heeft u verder nergens meer omkijken naar. Uw gehele werkomgeving wordt door ons veilig en up-to-date gehouden. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar: licenties, stroomkosten voor serverruimte, koeling van serverapparatuur, hardware afschrijvingen, back-up etc. 

Continuïteit en back-ups van uw data

Mocht uw computer vastlopen, gestolen worden of verloren gaan in een brand, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw
databestanden. Al uw gegevens staan namelijk veilig bij ons in de cloud. U heeft alleen een ander device nodig om te verbinden met de omgeving en u kunt verder. Desnoods vanaf uw telefoon.

Dataopslag

Het cloud platform van Justspark is volledig ingericht met als uitgangspunt uw data in het Caribisch gebied te houden. Ons datacenter is gevestigd op Curaçao en u heeft de keuze om uw back-ups op Aruba of een andere locatie dan ons datacenter op Curaçao te repliceren. Een replicatie naar onze datacenters in Nederland is ook mogelijk. De keuze voor uw eigen data ligt volledig bij u. Zo heeft u de garantie dat uw data, indien u dit wenst het Caribisch gebied nooit verlaat en op geen enkele wijze voor anderen zichtbaar is. Anderzijds is het mogelijk om alle data naar onze datacentra in Nederland te spiegelen. In het geval van een ernstige calamiteit kunnen wij uw data binnen enkele uren weer in onze Nederlandse datacentra beschikbaar maken, zodat u direct weer verder kunt werken. De keuze ligt volledig bij u.  

Totaaloplossing voor iedere gebruiker

De online werkplek is een totaaloplossing voor iedere gebruiker binnen uw organisatie. Wij regelen de licenties voor de cloudoplossing en Microsoft Office en daarnaast is er de mogelijkheid om eigen applicaties te integreren binnen ons platform. Onze medewerkers staan 24×7 paraat om in het geval van calamiteiten u te helpen waar nodig.