Visie Justspark.

In 1997 zag Graficom in Nederland het levenslicht, opgericht door onze directeur Goran Grcic. Door de jaren heen zijn we gestaag gegroeid, en in 2015 hebben we vol enthousiasme onze vleugels uitgeslagen naar het prachtige Caribisch gebied. Deze uitbreiding stelde ons in staat om onze relaties telefonische avondondersteuning te bieden, wat een waardevolle toevoeging bleek te zijn.

Missie Justspark.

Al snel zagen we de talloze mogelijkheden die Curaçao te bieden heeft. Bedrijven namen contact met ons op en vroegen ons om hulp, waardoor we besloten om lokale diensten ter plaatse aan te bieden. In 2018 creëerden we een unieke cloudomgeving in een lokaal datacenter op Curaçao, waarvan direct enthousiast gebruik werd gemaakt. Vooral tijdens de uitdagende periode van de COVID-pandemie groeide het aantal gebruikers van onze online werkplekken exponentieel.

Dankzij het vertrouwen van onze klanten en onze toewijding aan kwaliteit bleef ons team groeien. In 2021 was het tijd voor een nieuwe stap en verhuisden we naar een ruimer pand in Jongbloed om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

In 2023 besloten we onze naam te veranderen in Justspark om onze evolutie en groei als bedrijf te weerspiegelen. Deze nieuwe naam belichaamt ons streven naar:

Just -> Ervaring, stabiliteit, IT in begrijpelijke taal, persoonlijke aanpak, en een ‘walk the talk’-mentaliteit.

spark -> Uitblinken, ontzorgen, plezier, en informeel contact.

Visie Justspark .

Met meer dan vijfentwintig jaar solide ervaring blijven we voorop lopen in technologische ontwikkelingen en streven we ernaar om maatwerk IT-oplossingen aan te bieden die aan al uw wensen voldoen.

Bij Justspark Curaçao leggen we de nadruk op het creëren van een naadloze IT-ervaring voor onze klanten. Innovatie, betrouwbaarheid en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn er trots op dat we een sterke lokale aanwezigheid hebben op Curaçao en nauwe banden onderhouden met onze gewaardeerde klanten.

Wij zijn uw IT-partner van keuze op Curaçao. Onze passie voor technologie en ons streven naar klanttevredenheid maken ons de ideale partner om uw bedrijf te ondersteunen en te laten excelleren in het digitale tijdperk.

Ontdek hoe Justspark Curaçao uw organisatie kan transformeren met geavanceerde IT-oplossingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw digitale ambities waarmaken!

Maak kennis met ons team.
Wij staan op het kruispunt van continue innovaties en ruim 25 jaar ervaring en expertise. Daarom vinden wij voor elk bedrijf een passende all-in IT-oplossing.
“Goed georganiseerde IT is de levensader van elke toekomstbestendige organisatie die wil blijven groeien en innoveren.”