All-in IT-beheer.
Justspark werkt met een all-in model. Dit betekent dat wij geen standaardoplossingen bieden – het is altijd maatwerk. Alleen op die manier kunnen we organisaties het best van dienst zijn. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en een transparante en proactieve houding. Daarom schuiven wij als kennispartner aan tafel en geven we direct inzicht in de mogelijke oplossingen en bijkomende kosten.
Netwerkbeheer door Justspark

Vast bedrag
per maand.

Bij Justspark verzorgen we IT-oplossingen voor een vaste prijs. Dit berekenen we aan de hand van het aantal werkplekken en servers binnen een organisatie. Kampen jullie ook met een technische uitdaging of zijn er extra werkzaamheden nodig? Geen probleem. Dit regelen we altijd voor een vast bedrag per maand.

24/7
IT-beheer.

Niets is vervelender dan een IT-systeem dat platligt. Daarom zorgen wij er bij Justspark voor dat de IT-omgeving altijd werkt. Met preventieve maatregelen als software-updates voorkomen we vervelende storingen. Zo hebben klanten geen omkijken naar hun IT-beheer en kunnen zij doen waar ze goed in zijn.

Maatwerk IT-oplossing.

Geen IT-oplossing is hetzelfde – van helpdesk tot serverbeheer en van proactief advies tot het opstellen van IT-budgetten. Bij Justspark kunnen onze klanten zelf een maatwerk IT-oplossing samenstellen. Op deze manier bieden wij IT-hulp wanneer zij dat nodig hebben, altijd voor een vast bedrag per maand.

IT die voor je werkt.
Bij Justspark geloven we dat IT-systemen in dienst moeten staan van de organisatie, niet andersom. Doordat wij zorgen voor een strakke IT-basis, kunnen onze klanten zich focussen op waar ze goed in zijn. Da’s goed voor de doorlooptijden én het werkklimaat.

"De dagen van moeilijke en verwarrende IT-services zijn eindelijk voorbij!"

“Insurance used to scare me. But that all changed thanks to United! They make everything easy to understand and use!”

Diane Jones

Ervaringen

“The best insurance company I’ve worked with! Not only is everything so simple, but they have the best rates in the industry.”

Carl Correa

“Talk about a cool Insruance company! Everything is online and if you do need to speak to someone for help, it’s like talking to a friend!”

Leonie Vega

Dit doen we.

IT-advies

Vanuit strategisch oogpunt naar IT kijken? Ga in gesprek met één van onze deskundige adviseurs. Bij Justspark geven we een helder en realistisch IT-advies dat direct implementeerbaar is.

Clouddiensten

Overstappen naar de cloud? Samen kijken we of een overstap voor jullie organisatie waardevol is. Vervolgens verzorgen wij een succesvolle migratie van de IT-omgeving naar de cloud.

Dataveiligheid

Aan de slag met dataveiligheid? Dataveiligheid is voor jullie bedrijfsprocessen, medewerkers en klanten van groot belang. Als ISO-gecertificeerde IT-club denken we hierover graag mee.

IT-riskmanagement

Welke IT-risico’s zijn er voor organisaties? Justspark brengt het IT-riskmanagement van je organisatie in kaart, laat de verschillende knelpunten zien en draagt direct een uitvoerbare oplossing aan.

Informatieveiligheid

Zijn persoonsgegevens binnen organisaties wel goed beschermd? Onze specialisten kunnen alles vertellen over de meest recente regelgeving en bijbehorende beheersmaatregelen. 

Direct contact met een specialist?

Laat je gegevens achter en een van onze experts neemt contact op.