Welke oplossing past bij welk bedrijf

Deel bericht:

Welke oplossing past bij welk bedrijf

Justspark biedt niet één en dezelfde IT-oplossing, maar bekijkt steeds: welke oplossing past bij de organisatie? In dit blog vind je een paar mooie voorbeelden uit de praktijk.

Zoals ons werk voor relaties in de productiesector: vaak werkt men hier met een on-premiss omgeving. De aansturing van productieomgevingen en bepaalde applicaties performen beter in een on-premiss omgeving dan in een cloudomgeving. Terwijl het voor bijvoorbeeld een advocatenkantoor belangrijk is om overal vandaan te kunnen werken en veilig bij bestanden te kunnen. Daarom is een cloudoplossing daar meer op zijn plaats.

Altijd advies in de context

Bij een relatie in de finance-branche spelen andere prioriteiten dan in de bibliothekensector. Als in een bieb een balie-pc niet werkt, is het handiger om een indirecte oplossing aan te dragen: “Is er voor nu een andere pc beschikbaar waar u met de bezoeker mee aan de slag kan?” Zo kan de biebbezoeker alsnog snel geholpen worden. Voor een relatie in de finance-hoek moet er wellicht direct op technisch niveau worden ingegrepen, omdat gebruikers anders niet verder kunnen werken.

Processen begrijpen op nummer 1

Binnen Justspark werken de medewerkers in klantteams. Een klantteam analyseert de verschillende tickets om processen te optimaliseren. Zo is er steeds inzicht in de bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Want zoals we al vaststelden: processen kunnen nogal verschillen. En die processen moet je begrijpen: waarom werkt iets niet en wat zijn dan de gevolgen?

Medewerkers moeten deze processen kennen om de dienstverlening aan te passen aan wat echt nodig is. En dat vergt flexibiliteit in beoordelen. Daarbij krijgen ze hulp van bijvoorbeeld de kennis items, die binnen het ticketingsysteem aanwezig zijn. Tikt een servicedeskmedewerker het woord ‘balie-pc’ in, dan volgt er meteen een passende instructie in het scherm.

Voor Justspark staat voorop dat een IT-oplossing aansluit op de betreffende organisatie, geen project is hetzelfde. Dat is dan ook wat ons onderscheidend maakt: het steeds weer begrijpen van bedrijven. En daar leren wij ook weer mooie en nuttige dingen van. Zo zijn we nu bezig met het inrichten van een kast vol items en producten van relaties. Op die manier krijgen we nog meer feeling met hun business: wat is belangrijk voor dit bedrijf?

Meer weten over de mogelijkheden van Justspark voor jouw organisatie? Laat het ons weten en stuur een bericht: info@Justspark.nl of bel naar 088-4723426.

 

Blijf op de hoogte

Meer updates

Cybersecurity

Cybersecurity en het belang ervan…

Cybersecurity is een belangrijk onderwerp voor elk bedrijf of organisatie die gevoelige informatie op digitale platforms bewaart. Met de groei van technologie en de steeds

Datasecurity

Datasecurity en hoe hiermee om te gaan.

Datasecurity is een belangrijk onderwerp voor elk bedrijf of organisatie die digitale gegevens bewaart. Met de groei van technologie en de steeds grotere hoeveelheid gegevens

AVG

(AVG) – 8 dingen die je moet weten over de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Algemene Verordening Gegevensbescherming (). Deze Europese privacywetgeving verving de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVP) en is bedoeld