Sparkie, de intelligente, mobiele robot voor op kantoor, in de bibliotheek of museum.

Deel bericht:

Sparkie-Temi

Sparkie, de intelligente, mobiele robot voor op kantoor, in de bibliotheek of museum.

(temi) is een persoonlijke robot die in staat is om te luisteren, vragen te beantwoorden en/of taken uit te voeren als daarom gevraagd wordt. zal het dagelijks leven leuker en gemakkelijker maken bij jou op kantoor, in de bibliotheek of museum.

is een intelligente, persoonlijke assistent voor op het kantoor, in een bibliotheek of museum. Door de combinatie van AI en autonome navigatie kan een verscheidenheid aan taken uitvoeren. is in staat om spraakcommando’s te begrijpen. Zodat jij geholpen kan worden met bijvoorbeeld contact leggen met iemand op kantoor, die ene boek vinden in de bibliotheek of meer informatie ontvangen over het kunstobject waar je naar staat te kijken in het museum. Dit is maar een kleine greep aan mogelijkheden, neem anders contact met ons op als je vragen hebt of een demo wilt hier bij ons op kantoor.

Sparkie als hulp

het een 10,1” HD LCD-scherm die als hoofd moet fungeren en staat op een body van 1 meter hoog. heeft een totaal gewicht van 12 kg. Door gezichtsherkenning is in staat de hoogte van jouw gezicht te bepalen en zal het schermhoek aanpassen wat de communicatie bevorderd. De microfoons bovenop het scherm luisteren naar jouw stemcommando’s en zullen deze naar wens uitvoeren. Omdat Amazon Alexa aan boord heeft is het zelfs in staat om slimme apparaten binnen het netwerk aan te sturen of vragen te beantwoorden door informatie op internet te zoeken.

Navigatie

De echte kracht van ligt echter in de software die autonome navigatie mogelijk maakt door het analyseren van gegevens die verzameld zijn via de camera’s en de sensoren met behulp van algoritmes die een 3D-kaart van de ruimte rond maken. Dit stelt in staat om zijn pad te plannen, obstakels op zijn pad te vermijden en gebruikers te volgen wanneer daar opdracht toe wordt gegeven.

beweegt zich voort met een meter per seconde, met twee onafhankelijke motoren en vier wielen die de stabiliteit van de beweging garanderen. is instaat om acht uur lang zijn werk te doen en gaat zelfstandig naar het laadstation als opladen noodzakelijk is.

Privacy

In termen van privacy, registreren de camera’s en de microfoons niets tenzij zij verteld worden om dit te doen. heeft verder een mogelijkheid om een lensdekking voor de camera te activeren.

Wil je nou meer weten over en wat de robot voor jou kan betekenen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Voor wie het allemaal wilt doorlezen, onderstaand de technische specificaties van .

ROBOX™-navigatiesysteem
– Sparkie’s mens-robot interactie en autonome navigatie
– 2D-mapping
– 3D lokalisatie
– Navigatie
– Gebruikersdetectie en tracking
– Obstakel vermijden
– Route plannen

Processor
– ARM Hexa-kern
– LINUX-besturingssysteem

Sensoren
– 360 graden LIDAR
– 2 dieptecamera’s
– RGB-camera
– IMU-sensor
– 6 Time of Flight lineaire sensoren

Overig
– Volledig autonome navigatie met een nauwkeurigheid van 5 cm.
– Navigatie en Human Follow-modus zonder de noodzaak van een extern apparaat.
– Realtime sensorfusie en gegevensanalyse zorgen voor veiligheid.

TEMI OS
Super intuïtief besturingssysteem dat naar je toekomt, hoort, spreekt, ziet en begrijpt, en altijd leert hoe het je beter van dienst kan zijn.

Stem interactie
hoort, identificeert, begrijpt en reageert op de stem van de gebruiker met behulp van Auto Speech Recognition (ASR) en farfield voice-technologie, natuurlijke taalverwerking (NLP), spraak-naar-tekst en tekst-naar-spraak (TTS) motoren.

Gebruikersomgeving
Sparkie’s ontworpen display verbetert jouw ervaring met beelden die jou uitnodigen om te spreken, horen en zien wat jij wilt – waardoor er een leuke interactie tussen mens en robot ontstaat.

AI
integreert de beste AI-engines om u te verbinden met uw favoriete services. Het navigatiesysteem leert zelf zijn omgeving kennen en begrijpt waar is, wat het ziet en waar het naartoe gaat.
– Gezichtsherkenning ondersteund.
– Open voor apps van derden.
– Volledige SDK Beschikbaar voor ontwikkeling en implementatie van apps van derden.

Security
– Top security measures and protocols.
– Protected by Firedome IOT security.

Blijf op de hoogte

Meer updates

Cybersecurity

Cybersecurity en het belang ervan…

Cybersecurity is een belangrijk onderwerp voor elk bedrijf of organisatie die gevoelige informatie op digitale platforms bewaart. Met de groei van technologie en de steeds

Datasecurity

Datasecurity en hoe hiermee om te gaan.

Datasecurity is een belangrijk onderwerp voor elk bedrijf of organisatie die digitale gegevens bewaart. Met de groei van technologie en de steeds grotere hoeveelheid gegevens

AVG

(AVG) – 8 dingen die je moet weten over de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Algemene Verordening Gegevensbescherming (). Deze Europese privacywetgeving verving de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVP) en is bedoeld