Justspark gaat Nijkamp voorzien van all-in IT-beheer

Deel bericht:

nijkamp

Justspark gaat Nijkamp voorzien van all-in IT-beheer

Met trots verwelkomen wij Nijkamp als nieuwe relatie. Voor de komende 5 jaar gaan wij Nijkamp voorzien van all-in IT-beheer. Wij hebben een nieuwe IT-omgeving opgezet voor Nijkamp en vervolgens gaan we hier het beheer voor uitvoeren.

Hilbert Top, Sales Director Justspark: ”Een half jaar na onze naamsverandering naar Justspark mogen wij nu alweer een grote partij als Nijkamp verwelkomen, dit is iets waar wij ongelooflijk trots op zijn. Wij gaan ervoor zorgen dat Nijkamp zich kan concentreren op waar zij echt goed in zijn.”

Vicky van der Steen, Hoofd Financiën Nijkamp: “Vorig jaar was er al contact met Hilbert, maar wij hadden op dat moment nog geen behoefte aan een andere IT-partij. Toen wij eenmaal besloten hadden om voor een andere IT-partij te kiezen hebben wij Justspark gelijk weer uitgenodigd. Wij hebben toen meerdere gesprekken gehad met Hilbert en later ook met Goran, de eigenaar van Justspark en daar kregen wij veel vertrouwen uit. Zij waren precies wat wij zochten, een partij die wist waar ze het over hadden.”

Nijkamp

Nijkamp levert al jarenlang totaaloplossingen op het gebied van energiedistributie. Ze zijn gespecialiseerd in warmte-koude systemen, installatietechnieken en openbare verlichting- en verkeersregelsystemen.

Milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen staat bij Nijkamp vanaf het begin van hen bestaan al hoog in het vaandel. En niet alleen omdat het opgelegd wordt door overheden, het zit gewoon in de genen van de organisatie.

Justspark

Justspark vormt het kruispunt tussen innovatie en traditionele IT. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij in staat om organisaties te voorzien van slimme all-in maatwerkoplossingen. In combinatie met onze transparante aanpak, persoonlijke service en walk-the-talk mentaliteit vinden wij zo altijd een IT-oplossing die voor jou werkt. Justspark vormt het kruispunt tussen innovatie en traditionele IT. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij in staat om organisaties te voorzien van slimme all-in maatwerkoplossingen. In combinatie met onze transparante aanpak, persoonlijke service en walk-the-talk mentaliteit vinden wij zo altijd een IT-oplossing die voor jou werkt.

Blijf op de hoogte

Meer updates

Cybersecurity

Cybersecurity en het belang ervan…

Cybersecurity is een belangrijk onderwerp voor elk bedrijf of organisatie die gevoelige informatie op digitale platforms bewaart. Met de groei van technologie en de steeds

Datasecurity

Datasecurity en hoe hiermee om te gaan.

Datasecurity is een belangrijk onderwerp voor elk bedrijf of organisatie die digitale gegevens bewaart. Met de groei van technologie en de steeds grotere hoeveelheid gegevens

AVG

(AVG) – 8 dingen die je moet weten over de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVGAlgemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze Europese privacywetgeving verving de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVP) en is bedoeld